Supporter van Koningsdag Bleiswijk

WORD SUPPORTER VAN KONINGSDAG BLEISWIJK EN MAAK KANS OP EEN WAARDEBON VAN €200!
Het Oranjecomité is elk jaar druk achter de schermen bezig met de voorbereidingen voor Koningsdag Bleiswijk. Om Koningsdag elk jaar te kunnen organiseren, is het Oranjecomité afhankelijk van donaties. Daarom vragen wij u om supporter te worden van #koningsdagbleiswijk. U bepaalt zelf uw eenmalige bijdrage. Als u een donatie doet van minimaal 10 euro, maakt u ook kans op een waardebon van 200 euro van Verbakel Womenswear in Bleiswijk.

Laten we er met zijn allen voor zorgen dat Koningsdag Bleiswijk dit jaar weer een onvergetelijk feest wordt. Word supporter en doneer vandaag nog. Doneer minimaal € 10,- en hou het feest gaande!


🌟 Adverteer in het Hart van Oranje! 🌟

Beste ondernemers en buurtgenoten,

Mis de kans niet om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten in het sprankelende programma boekje van het Oranjecomité Bleiswijk! Met duizenden bezoekers tijdens ons fantastische evenement, is dit de perfecte gelegenheid om jouw boodschap te delen.

🎉 Waarom adverteren bij ons?
Bereik een enthousiast publiek

  • Toon je lokale betrokkenheid
  • Versterk je bedrijfsimago

🚀 Kies jouw advertentieformaat:

  • 1/4 pagina voor een subtiele touch
  • 1/2 pagina voor extra opvalkracht
  • Volledige pagina voor maximale impact

Interesse? Neem snel contact met ons op via PR@SOCB.nl en maak deel uit van de Oranjeviering die onze gemeenschap verenigt!