Festiviteiten huwelijk Maxima Alexander 02-02-02

Op 02-02-02 gaat Prins Willem-Alexander trouwen met zijn Maxima en dat vindt de Stichting Oranjecomite Bleiswijk wel een extra feest waard.

Sinds enkele maanden, is de Stichting Oranjecomite Bleiswijk in onderhandeling met het Gemeentebestuur over de mogelijkheden van een groots feest, een bedrijvenshow & braderie voor winkeliers en verenigingen in de bloemenveiling. Inmiddels heeft het Gemeentebestuur vergunning verleend en heeft de Bloemenveiling Bleiswijk zijn medewerking toegezegd. Maar om het te laten slagen hebben wij ook uw inzet nodig als ondernemer, winkelier of bestuurder van een vereniging.

Samen met u willen we van de Bedrijvenshow & de Braderie een succes maken. Inmiddels hebben we al ruim 27 toezeggingen ontvangen van bedrijven die meedoen. Daarom willen we graag ook met u van gedachte wisselen over de verdere invulling van de bedrijvenshow, de braderie en de mogelijkheden die u op die dag kunt bieden.

De voorbereidingen zijn al in volle gang. Er is ruim 6.000 m2 vloeroppervlak voor een overdekte bedrijvenshow & braderie. U kunt zich hier ruimschoots presenteren met uw bedrijf, winkel of vereniging. Voor bedrijven is er de mogelijkheid om v.a 100 m2 vloerruimte te huren, voor winkeliers & verenigingen zijn er ook kramen te huur. Op verschillende plaatsen komen terrasjes met mogelijkheden voor een drankje, een pizza, sate en kleine hapjes. Voor de kinderen onder ons komt er een poffertjeskraam. De feestdag begint om 14:00 uur met kindershow bekend van TV, gevolgd door een spetterend optreden van de selectiegroep van Body Blitzz met een Street Dance, tussendoor is er een optreden met clowns.

Er komt een groot springkussen en er wordt een aparte ruimte gecreeerd voor een Bingomiddag en oud Hollandse spellen. Voor de avond hebben wij een van de beste bands van Nederland (bekend van Marco Borsato) met diverse Topartiesten en als klapper een optreden van Jody Bernal. Bovendien komt er een loterij met de kans een droomprijs te winnen. Een programmaboekje inclusief een plattegrond van de bedrijvenshow en de braderie, wordt bij ieder gezin in Bleiswijk bezorgd. Hierin kunt u adverteren of een pagina reserveren voor een leuk stukje tekst. Verder wordt het programma ruimschoots bekend gemaakt door advertenties in de plaatselijke weekbladen, bushokjes, via radio 3B etc. Een speciale busdienst verzorgt van 13:00 uur tot 00:30 uur GRATIS vervoer van er naar de feesthal op de bloemenveiling. Voor rolstoelvervoer kan ook worden gezorgd. Er is bij 4IT een plattegrond aanwezig zodat u zich kunt inschrijven voor een kraam en vloerruimte kunt reserveren voor uw bedrijf.

Kerstkaartenactie Natuurlijk verstuurt u dit jaar weer kerstkaarten. Zo bedankt u uw relaties voor de prettige samenwerking en wenst u hun tevens al het goede voor het nieuwe jaar. Dit jaar kunt u deze laten leveren door het Oranjecomite. Omdat het Oranjecomite alle bestellingen verzamelt kunnen we aan een enorm aantal komen! Wij hebben uitgeverij Keep in Touch uit Bleiswijk bereid gevonden, als sponsering, een flink deel van de marge af te staan. Door uw bestellingen via het Oranjecomite sponsort u mee, maar betaalt u niets meer per kaart. Alle kaarten worden geleverd met envelop en worden voorzien van uw eigen tekst en bedrijfsnaam. Bel voor een afspraak met Hans Luiten telefoon 010-5215664 zodat wij nog ruimschoots de tijd hebben om samen met u de collectie door te nemen. (Natuurlijk kan in onderling overleg een voorstel op maat worden gesneden.)

Samenvattend: Oranjefeest bloemenveiling Bleiswijk 02-02-2002 De voorbereidingen zijn al in volle gang. Er komt een ruimte voor een braderie voor winkeliers, bedrijven en verenigingen met ruime mogelijkheden voor een drankje en een hapje. U kunt zich hier ook presenteren en een ruimte op de braderie reserveren. Het feest begint om 14:00 uur en zal rond 24:00 uur worden afgerond. De middag begint met een kindershow bekend van TV. Voor de avond hebben wij een van de beste bands van Nederlands met diverse Top artiesten, bovendien is er de kans om een droomreis te winnen

Met uw steun aan de club van 100 en deze kerstkaarten actie kunnen wij vroegtijdig beschikken over gelden om er samen met U een fantastische feest van maken. Kunnen we ook op uw steun rekenen? De Gemeente Bleiswijk heeft onze plannen al goed gekeurd. Gemeente bedankt!! Want met deze toestemming staat niets ons in de weg om een echt Bleiswijks feest te creeren.

Alvast bedankt en tot 02-02-2002 Stichting Oranjecomite Bleiswijk Namens het stichting bestuur www.oranjecomite-bleiswijk.nl  Het op 18 juni 1945 opgerichte Oranjecomite Bleiswijk is nog steeds volop in beweging!