adverteren

logo socb

 

 

 

Bleiswijk 70 jaar bevrijd Steunt u de festiviteiten?

Op 27 april is het Koningsdag en op 4 en 5 mei staat Bleiswijk bij de bevrijding. Stichting Oranjecomité Bleiswijk organiseert op deze dagen tal van activiteiten. Als regionale ondernemer kunt u die activiteiten steunen door te adverteren in ons programmaboekje. Maar er is meer…

Oranjecomite-Bleiswijk-70jaarProgramma

We beginnen de festiviteiten met de opening van de bazar, het oplaten van de ballonnen en de lampionnenoptocht op 25 april.Tijdens Koningsdag is het groot feest met o.a. een vrijmarkt en optredens in het centrum. Op de avond van 4 mei is de dodenherdenking. En omdat het dit jaar 70 jaar geleden is dat Nederland werd bevrijd is er op 5 mei o.a. een Allegorische optocht: een bonte stoet met oude en versierde voertuigen.

Programmaboekje

Ongeveer 1,5 week voor Koningsdag krijgen alle huishoudens van Bleiswijk een programmaboekje (formaat: A5). Door te adverteren in dit boekje bereikt u dus alle inwoners van Bleiswijk én steunt u de festiviteiten. De tarieven hiervoor zijn:
• kwart pagina (staand), full colour: 125 €
• halve pagina (staand), full colour: 250 €
• hele pagina   (staand), full colour: 500 €
• omslag achterzijde (staand), full colour: 600 €

Er is meer…

Half april verschijnt een (digitaal) boek over 70 jaar bevrijding in Bleiswijk. Hierin komen o.a. meer interviews en historische verhalen. Het eBook is beschikbaar voor alle Bleiswijkers (bovendien komt er een luistereditie en kan een gedrukt exemplaar besteld worden). Adverteert u in het programmaboekje, dan wordt uw bedrijfsnaam in dit boek geplaatst. Ook wordt uw logo geplaatst op oranjecomité-bleiswijk.nl en ondernemend-lansingerland.nl.

Meer weten/aanmelden?

Steunt u Stichting Oranjecomité Bleiswijk door een advertentie, of wilt u weten welke andere sponsormogelijkheden er zijn?
Deze week proberen we iedereen te bereiken, maar u kunt ons ook bereiken via Mail pr@socb.nl

Info advertenties

Specificaties advertenties Oranjeboekje Bleiswijk 2015

Tarieven
• kwart pagina (A7, staand), full colour: 125 €
• halve pagina (A6, staand), full colour: 250 €
• hele pagina (A5, staand), full colour: 500 € • omslag achterzijde (A5, staand), full colour: 600 €

Aanleveren
• bestandsformaat: PDF, TIFF of JPG (dus geen GIF)
• resolutie: 300 DPI

Deadline
Deadline voor het aanleveren van advertenties is 5 april 2015.

Vormgeving
Heeft u geen advertentie, dan kan Stichting Oranjecomité Bleiswijk die voor een kleine bijdrage van € 25 opmaken .

Logo
Naast uw advertentie krijgt u gratis plaatsing van uw logo op oranjecomité-bleiswijk.nl en ondernemend-lansingerland.nl en wordt uw bedrijfsnaam vermeld in een (digitaal) boek over Bleiswijk tijdens de oorlog. Vergeet dus niet uw logo aan te leveren.

Gebruik hiervoor dezelfde specificaties als hierboven genoemd.