Oranjecomite

Het Oranjecomité Bleiswijk

Is een Comité dat bestaat voor en door oud-Bleiswijkers, rustende Bleiswijkers, actieve Bleiswijkers, nering doende Bleiswijkers, familie en bekenden van die Bleiswijkers en iedereen die Bleiswijk een warm hart toedraagt.

GEZOCHT Wilt u dat Koninginnedag blijft bestaan in Bleiswijk?! en daarom ook bijdragen aan de uitvoering hiervan? Wij zijn opzoek naar actieve bestuursleden die ons helpen bij de organisatie van Koninginnedag aanmelden via Secretariaat@socb.nl ofPR@socb.nl

Een stukje geschiedenis van Bleiswijk tijdens de 2e wereldoorlog Fantastisch, zo’n mooi stukje over inwoners van Bleiswijk. Met hartelijke dank aan Miranda Carla Querido – Umpie -, de Familie Koenekoop en Tante Annie, die het benodigde materiaal ter beschikking heeft gesteld.

De pagina Nieuws vertelt u meer over de nieuwtjes en acties die het Oranjecomité in petto heeft.

Samen met de steun van De Club van Honderd heeft de Stichting Oranjecomité Bleiswijk de nodige veranderingen door kunnen voeren. Want er waait nog steeds een aangename frisse wind door Bleiswijk. De pagina Club van 100 verteld u meer over de mogelijkheden om donateur te worden en geeft u een overzicht van het groeiend aantal aangemelde Donateurs er zijn al ruim 40 spontane aanmeldingen, fantastisch….op naar de 100.
Ik hoop dat onze Website u veel plezier zal bieden. Heeft u suggesties, op- / aanmerkingen of wilt u zich aanmelden om als vrijwilliger uw steentje bij te dragen, dan zien wij uw reactie graag via de e-mail tegemoet!
Laten wij er met z’n allen weer een prachtig feest van maken

Namens het bestuur

Stichting Oranjecomité Bleiswijk
Léon Erwich voorzitter